Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΙΤB 2014 (ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ)










Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ
ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥΝΟΔΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ
(ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΙΤB 2014 (ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ)


    Μεταβαίνει σήμερα, Τρίτη 2 Μαρτίου 2014, στο Βερολίνο (Γερμανία) Αντιπροσωπεία του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος για να λάβει μέρος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ITΒ 2014 (4-10/3/2014).
    Η Αντιπροσωπεία αποτελείται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο, Πρόεδρο, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. κ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα, τον κ. Βασίλειο Τζέρπο, Μέλος, του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.
    Στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), ανάμεσα στους Έλληνες συνεκθέτες και σε ειδικό χώρο θα φιλοξενηθούν οι Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι οποίες διά του Συνοδικού Γραφείου, ανταποκρινόμενες στο σχετικό αίτημα της Ιεράς Συνόδου, θα διαθέσουν ξενόγλωσσο οπτικοακουστικό υλικό των Ιερών Μονών και Ιερών Προσκυνημάτων τους.
    Η Έκθεση αυτή, της οποίας τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις παγκοσμίως και την μεγαλύτερη και πλέον σημαντική στον ευρωπαϊκό χώρο.
    Η Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος θα παραμείνει στο Βερολίνο μέχρι και την ημέρα λήξης των εργασιών της Εκθέσεως, την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014. Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο, τα μέλη της Αντιπροσωπείας θα έχουν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γερμανίας κ.  Αυγουστίνο, ο οποίος θα μεταβεί στο Βερολίνο από την έδρα της Μητροπόλεως Γερμανίας, Βόννη, για τον λόγο αυτό.
    Την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. κ. Σπυρίδων Κατραμάδος συλλειτούργησαν με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ. Ειρηναίο στον Καθεδρικό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Βελιγράδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

intv.gr

intv.gr
ΠΑΤΡΑ ΦΑΡΟΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου