Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΕΟΤ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΙΤB 2014 (ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ)












Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ
ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥΝΟΔΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ
(ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)

07-03-2014

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΕΟΤ
ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΙΤB 2014 (ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ)
-
Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ Α´ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

    Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, Πρόεδρος, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. κ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα, και τον κ. Βασίλειο Τζέρπο, Μέλος, του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, συναντήθηκαν και συνεργάστηκαν εν όψει της επικείμενης συμμετοχής της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού MITT 2014 στη Μόσχα (18-22.3.2014) με τον Γεν. Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Πάνο Λειβαδά. Στη μακρά συνεργασία συζήτηθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την καλύτερη προβολή και ανάδειξη των ι. Προσκυνημάτων της χώρας μας, καθώς και οι στοχευμένες και ήδη προγραμματισμένες κοινές συναντήσεις με φορείς και τουριστικούς επαγγελματίες της Ρωσίας.
    Ο Σεβασμιώτατος είχε επίσης συναντήσεις και με τουριστικούς επαγγελματίες της χώρας μας που συνεργάζονται με το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος για το έτος 2014.
    Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Ακολουθία των Α´ Χαιρετισμών και απηύθηνε εγκάρδιους λόγους και ποιμαντικές παροτρύνσεις στους εκκλησιαζομένους ομογενείς της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας της Αναλήψεως του Κυρίου στο Βερολίνο. Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Εμμανουήλ Σφιάτκος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και τους στηρικτικούς του λόγους και ευχήθηκε να υπάρχουν συχνά στο Βερολίνο τέτοιες εκκλησιαστικές επισκέψεις, που να αποτελούν σύνδεσμο με τη μητέρα-πατρίδα.
    Η Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος θα παραμείνει στο Βερολίνο μέχρι και την ημέρα λήξης των εργασιών της Εκθέσεως, την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

intv.gr

intv.gr
ΠΑΤΡΑ ΦΑΡΟΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου